SUR!

Nu ska jag tjura över något så ytligt och oviktigt som det här med bloggar och bloggvänner! 
Jag stör skiten ur mig på de bloggar som man kollar på och följer och skriver heja-rop till då och då och allt vad det kan vara, men själv gills man inte och vet ni varför?! Jo, för att man inte "följer" bloggen! Sådana bloggare skriver titt som tätt "Idag välkomnar jag blablabla som ny följare!" sådär lite gulligt. Själv har jag fan aldrig blivit välkomnad av någon hur många kommentarer jag än postat (och aldrig fått i gengäld på min blogg) därför att jag inte har en jävla aning om hur man "följer" någon? Är det någon jävla knapp man måste trycka på för att räknas eller VAD ÄR DET FRÅGAN OM?! De bloggar jag läser har jag själv länkat till här vid sidan av, sedan läser jag ett antal bloggar till som jag går till via Ruhts fina självuppdaterande sida men som jag inte länkat till av ovan nämnda anledning; dvs utrfrysning och ignorans i kommentarsfälten! PFFT!

Kommentarer
Postat av: Mette

Word!!!



2011-11-08 @ 22:43:31
URL: http://mettemaarit.blogspot.com/
Postat av: ruht

Hörru du, jag tycker faktiskt inte alls att det är så jädrans konstigt att du kan bli irriterad över en sån sak. Sådeså!

[Och det här med att följa bloggar kan vara lite småknepigt, för mig funkar det tex inte att "följa" varje blogg av nån anledning utan jag kan bara göra det hos vissa.. Annars finns det en knapp man kan trycka på tror jag, Uma tex har den i sin vänstra spalt rätt långt ner där man ser små fyrkanter på folk som "följer" henne].



KÄRLEK! Sådeså, där med!

<3 kram finaste du!

2011-11-08 @ 22:44:22
URL: http://labbstorken.blogspot.com
Postat av: Sebsus

Hej på dig.

Tycker också det är dåligt att man måste följa vissa bloggar för att vara accepterad. Tänkte bara slänga in att jag läser din blogg men är väldigt dålig på att säga hej. Jag följer din blogg på min telefon och då kan man inte komentera så kan vara lite det också. Jag brukar alltid försöka svara på alla som skriver på min blogg, för att visa att jag bryr mig.

2011-11-09 @ 07:39:31
URL: http://sebsus.blogg.se/
Postat av: Orättvisan.

Sebsus: Jag brukar nästan aldrig svara på kommentarer på min blogg, om det inte är en fråga. Däremot brukar jag läsa och kommentera på den personens blogg istället. :) Ja, man faller lite i skymundan när man läser från mobilen och det är så krångligt att svara!



Kram på er alla! <3

2011-11-09 @ 10:45:54
URL: http://orattvisan.blogg.se/
Postat av: baltazaar

Hahahahahah, du är söt :)

2011-11-09 @ 11:04:21
URL: http://baltazaar.blogg.se/
Postat av: ettvanligtliv

Du är väldigt värdesatt på min blogg iallafall <3 Följer dig slaviskt.



Kramar <3

2011-11-09 @ 14:26:56
URL: http://ettvanligtliv.bloggplatsen.se
Postat av: Cecilia summerar

Känner verkligen igen den där irritationen - och besvikelsen. Både på bloggar och fejjan. Att en del tycks välja bort att bekräfta en del av dem (oss) som bekräftar dem hela tiden.

Krampådigdu!

2011-11-12 @ 10:23:04
URL: http://cecilia.ekhemmanet.se/
Postat av: moi

Jag känner mig skyldig utan att välkomna följare. Du kommenterar flitigt hos mig och jag är usel på att kommentera kommentarer och att läsa bloggar generellt just nu. Jag är för trött för att sätta på datorn på kvällarna och jag blir galen på att försöka kommentera med wordverification på telefonen.



Men jag uppskattar dig som bloggar och läsare ska du veta!

2011-11-19 @ 22:32:03
URL: http://jagstryperkatten.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0