Je suis busy.

För mycket längesedan läste jag ett blogginlägg som hade just samma titel som jag har idag. Jag kan inte minnas var det var och jag vet inte heller varför men det har satt sig. jag talar ju inte franska så jag vet inte om det är en blandning av franska och engelska, men jag antar det? Det fastnade som sagt i alla fall och jag tycker att det beskriver min tillvaro så bra just nu: Jag är upptagen. Vi pluggar båda två 150% den här terminen, samtidigt som vi jobbar, samtidigt som vi ska flytta/städa/måla/allt som hör flytt till. Observera att jag inte gnäller, jag tycker att det är skitkul och istället för att stressa blir jag fokuserad och målmedveten. Yes, jag är din drömanställde. Men en del saker blir ju lidande, bland annat bloggen trots att jag har ett par kommande blogginlägg lagrade i hjärnan fast de får vänta en stund eftersom de kräver lite extra kärlek och omtanke. 

I övrigt mår jag bra. Ganska mycket sammandragningar men eftersom jag har blivit beordrad att inte oroa mig gör jag inte det heller. (Förutom ganska mycket ändå. Veckans oro: Rädsla för för tidig födsel.) Inne i magen sparkas det regelbundet och om man har tur kan man till och med se det utanpå! 

Tills nästa gång får ni hålla till godo med en bild på magen från mitt perspektiv: 



By the way: Mammaleggings i bomull från H&M för 99:- Guds gåva till kvinnan, gravid som ogravid! Köpte två nya par idag. Nu har jag tre par och tänker aldrig mer ha på mig något annat under kjolen/klänningen.

Kommentarer
Postat av: ruht

Ååååå men ååååh vilken fin mage! Iiiiihi..!! :] [O tack för tipset, hm och leggings it is dårå.. här kommer man inte i ett enda par jeans och då är jag inte ens nå stor].

<3 <3

2011-09-02 @ 16:42:12
URL: http://labbstorken.blogspot.com
Postat av: Mette

Supersötajättefinamagen ju! ;)



<3

2011-09-02 @ 19:07:16
URL: http://mettemaarit.blogspot.com/
Postat av: Anna

Så fin. Vackert perspektiv :)

2011-09-02 @ 20:41:45
URL: http://playtheworld.wordpress.com
Postat av: langtarefterliten.blogg.se

Åh äntligen en magbild!! :) Vilken fin en :) Gud vilken lycka det måste vara att se den växa! fantastiskt! ♥ Många kramar!

2011-09-02 @ 22:43:18
URL: http://langtarefterliten.blogg.se/
Postat av: ettvanligtliv

Vilken härlig mage! :)

Kramar <3

2011-09-04 @ 11:09:46
URL: http://ettvanligtliv.bloggplatsen.se
Postat av: lina

Jag älskar hm s mammamjukisar och längtar till man kan använda dom igen :) idag är jag orolig/ nojjig med för vilda hoppade upp och satte sig på min mage och efter det hade jag kramper och lite mensvärk. Tänk om det inte finns något kvar :( KRAM

2011-09-04 @ 21:22:28
URL: http://rocktroll.se
Postat av: Orättvisan.

Iiiiingen fara hörredu! Inte konstigt att man får ont i magen efter att någon hoppat på den efter att man precis gjort en operation i den! Du kan nog vara lugn, och embryona är ju så små att de knappast kan ta någon skada tror jag. <3 Ruva du lugnt vidare! KRAM!

2011-09-06 @ 08:06:31
URL: http://orattvisan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0