Saker som vi köpt/införskaffat del 3.

Så var det ett par veckor innan RUL och det var sommarrea på Polarn o Pyret och jag kunde verkligen inte hålla mig längre. Jag vet inte hur många gånger jag satt där och klickade "Lägg i kundvagnen", visade honom, konstaterade att vi inte skulle vi skulle ju vänta och sen hela proceduren om och om igen. Tills jag bara gjorde det. Klickade på "Köp" och köpte. 



Ett styck Baywatch-set. De är lite mer orangea i färgen i verkligheten precis som Baywatchkläderna är. Till ett stycke bebis på sex månader. Blir perfekt ljumma kvällar vid söderhavet.



Och så tre t-shirts och ett par leggings. Även dessa till sexmånaders bebis. Dessutom passar de till både pojke och flicka vilket var något vi inte visste ännu. Även om jag anser att alla kläder passar alla barn, fast personligen skulle jag aldrig välja att klä mitt barn i rosa ryschpysch eller fula skjortor med fula grabbiga tryck på. Vi kom överrens om att alla dyrt och heligt skulle få lova att ICKE köpa sådana plagg om de ville veta vilket kön Pyret har. Får nog trots allt räkna med en del sådana plagg i gåva ändå. (Om vi kommer använda dom? Most likely not.) Och då vill jag bara poängtera att det handlar om just färgerna rosa/ljusblått med tillhörande attribut och INTE huruvida man ska klä sitt barn helt könsneutralt vilket vi (tyvärr) inte kommer göra då vi fortfarande är en smula indoktrinerade i könens bojor. Ni kommer få se...

Kommentarer
Postat av: Lina

Men...ska ni inte göra såhär? :P haha!



Superfina kläder :) lill*n kommer bli så tjusig.

2011-09-24 @ 22:36:02
URL: http://rocktroll.blogg.se/
Postat av: Lina

Men åh länken kom ju inte med i förra inlägget... http://www.svd.se/nyheter/idagsidan/barn-och-unga/pojke-eller-flicka-det-sager-vi-inte_2559041.svd så här mena jag ;) hoppas länken kom med nu.



Tack sötis för det fina inlägget på min blogg <3

2011-09-25 @ 11:07:02
URL: http://rocktroll.blogg.se/
Postat av: Orättvisan.

Haha, och jag fattade inte alls vad du menade först! :) Men... Njä. :/



Tack själv hörrö! <3!

2011-09-25 @ 20:19:33
URL: http://orattvisan.blogg.se/
Postat av: Orättvisan.

Kanske mer såhär:

http://www.underbaraclara.nu/194155/2011/09/25/kalas-2/

2011-09-25 @ 21:09:34
URL: http://orattvisan.blogg.se/
Postat av: Lina

Haha tycker dom var lite väl extrema dom i artikeln :P



Njae jag skulle själv inte klä en pojke i klänning men dom andra kläderna tex kappan och skorna tycker jag var jättefina. Men det är ju en smaksak :) Tittar dock inte snett på dom som klär pojkar i klänning.

2011-09-25 @ 21:25:23
URL: http://rocktroll.blogg.se/
Postat av: Orättvisan.

Nä precis, och det är väl om man tittar snett på folk eller inte som egentligen spelar någon roll! :)

2011-09-26 @ 12:32:38
URL: http://orattvisan.blogg.se/
Postat av: Lina

Precis :)



Jag blir däremot lite rädd att säga fel och säga "flickan" när det är en pojke osv för jag gör nog det instinktivt i många fall. Försöker säga barnet men Vilda säger ju pojke och flicka för det har hon nog lärt sig mycket från dagis.

2011-09-26 @ 21:02:29
URL: http://rocktroll.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0